Η Zendaya «απογείωσε» το Coachella μαζί με τον Labrinth σε μια εμφάνιση

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023, 14:37

Η Zendaya «απογείωσε» το Coachella μαζί με τον Labrinth σε μια εμφάνιση - έκπληξη

Η Zendaya έκανε απρόσμενη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Coachella το Σάββατο μαζί με τον Labrinth για ένα ντουέτο έκπληξη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Όπως ανέφερε το Variety, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Euphoria» εμφανίστηκε κοντά στο τέλος της ερμηνείας του «I’m Tired», δημιουργώντας… πανζουρλισμό.

Η ηγερία της νέας γενιάς στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τον Βρετανό τραγουδιστή και ράπερ το «All for Us». Τόσο το «I’m Tired», όσο και το «All for Us», φέρουν την υπογραφή της και ακούγονται στη σειρά «Euphoria».

Αμέσως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισαν» με βίντεο από τη συναυλία και το όνομα της Zendaya βρισκόταν στα trends του Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Zendaya μετά την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Coachella, με μήνυμα στα social media, ευχαρίστησε τον Labrinth για την ευκαιρία που της έδωσε να επιστρέψει στη σκηνή και να τραγουδήσει. Ήταν η πρώτη της live εμφάνιση μετά από επτά χρόνια.

«Ευχαριστώ τον αδερφό μου @labrinth που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο, ασφαλή χώρο για να ξαναβρεθώ στη σκηνή» είπε. «Και στο πλήθος απόψε… Ουάου. Η καρδιά μου είναι γεμάτη, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την αγάπη που έλαβα απόψε. Είμαι τόσο ευγνώμων», τόνισε.

Στις 27 Απριλίου, η Zendaya θα λάβει το βραβείο «Πρωταγωνίστρια της Χρονιάς» του CinemaCon 2023, συνεδρίου ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών στο Λας Βέγκας.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023, 14:37



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει