«Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και δε μας αφήνουν…»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 21:36

Λουτσέσκου: «Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και δε μας αφήνουν...»

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες μερίδας φίλων της γηπεδούχου ομάδας, πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών Cosmote Sports ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έπειτα από την επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Με χαρακτηριστικές κινήσεις, που παρέπεμπαν σε «… πηγαίνετε για ύπνο, είναι αργά», ο Λουτσέσκου αντέδρασε στις αποδοκιμασίες και τόνισε αρχικά αναφορικά με την εικόνα του αγώνα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μου. Καταφέραμε να πετύχουμε πέντε γκολ, να κάνουμε καλή εμφάνιση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με όπλο την εικόνα μας στο γήπεδο, να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο, αλλά δε μας το επιτρέπουν».

Για να επαναφέρει, στη συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ το θέμα της διαιτησίας και των αποφάσεων του VAR, με αφορμή το πέναλτι που ζήτησαν οι «ασπρόμαυροι» στη φάση του 15ου λεπτού με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Αντέτζο. «Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη ξανά με τον VAR, πρέπει να σταματήσει! Γινόμαστε θεατές σε καταστάσεις που δεν είναι καλές για εμάς. Φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση κατά της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού. Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι στα Γιάννινα… Όλα είναι σκόπιμα, είναι καταστάσεις που βλέπουμε τι γίνεται», κατέληξε.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 21:39

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει