Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 17χρονου διακινητή μεταναστών – Επιχείρησε να εμβολίσει μοτοσικλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

[ad_1]

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 17χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετέφερε παράτυπους μετανάστες. Η σύλληψη του 17χρονου έγινε χθες, στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Σε κοντινή απόσταση και προκειμένου να διαφύγει, επιχείρησε ανεπιτυχώς να εμβολίσει υπηρεσιακό δίκυκλο, ενώ στη συνέχεια εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν τρεις μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (25- 12-2023), 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον συλληφθέντα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Σε κοντινή απόσταση και προκειμένου να διαφύγει, επιχείρησε ανεπιτυχώς να εμβολίσει υπηρεσιακό δίκυκλο, ενώ στη συνέχεια εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Κατά την έρευνα του οχήματος, βρέθηκαν τρεις (3) αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει