Ισόπαλοι 1-1 ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης



Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο, για την 4η αγωνιστική των play out της Super League. Οι Κρήτες, που προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Μοσκέρα, παραμένουν αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους, ενώ οι Αρκάδες πήραν έναν σημαντικό βαθμό (μετά από δύο σερί ήττες), χάρη στο γκολ του Μπαρτόλο στο 40΄, στο ντεμπούτο του Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο τους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τα πλάνα του να ανατρέπονται μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Τοράλ αποχώρησε τραυματίας. Τη θέση του πήρε ο Μοσκέρα και ήταν αυτός που έμελλε να ανοίξει το σκορ στο 25΄, όταν εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Μπάκιτς, απέφυγε πολύ ωραία τον Καρμόνα και πλάσαρε εύστοχα τον Τσιφτσή. Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Κρεσπί αστόχησε από καλή θέση, όμως και ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, με το σουτ του Μεγιάδο στο 33΄ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39΄ ο Κρεσπί έχασε κι άλλη ευκαιρία, ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη, καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Μανδά. Κι αφού δεν τα κατάφερε ως εκτελεστής, ο Ισπανός… έγινε δημιουργός ένα λεπτό αργότερα, βγάζοντας την ασίστ στον Μπαρτόλο που σκόραρε εξ επαφής, σε μία φάση όπου οι Λατίνοι της αρκαδικής ομάδας (Άλβαρες, Μπαράλες, Κρεσπί, Μπαρτόλο) «έκρυψαν τη μπάλα».

Το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» ήταν… σαν να μην έγινε ποτέ. Οι δύο ομάδες φάνηκαν να αρκούνται στην ισοπαλία, που ουσιαστικά επισφραγίζει την παραμονή του ΟΦΗ στην κατηγορία και κρατάει τον Αστέρα σε απόσταση -σχετικής- ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις. Οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές ήρθαν από δύο εκτελέσεις φάουλ, μία του Άλβαρες (61΄) που έφυγε άουτ και μία του Λάρσον (75΄) που απέκρουσε με υπερένταση ο Τσιφτσής.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Cosmote Sport 2)

Γκολ: 25′ Μοσκέρα (ΟΦΗ), 40′ Μπαρτόλο (Αστέρας)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μεγιάδο, Πασαλίδης, Βούρος, Νέιρα – Ιγκλέσιας, Καστάνιο, Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85′ Μαρινάκης), Τοράριρσον, Μεγιάδο (85′ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63′ Νέιρα), Τοράλ (4′ Μοσκέρα – 63′ Φελίπε Λουίζ), Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (90’+3 Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας, Τιλίκα (86′ Σανταφέ), Μπαρτόλο (77′ Σίτο), Κρέσπι, Μπαράλες.



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει