Κεντρικός χορηγός η Stoiximan, στις 13/3 η κλήρωση για πλέι οφ και πλέι άουτ

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, 16:59

Super League: Κεντρικός χορηγός η Stoiximan, στις 13/3 η κλήρωση για πλέι οφ και πλέι άουτ

Η εταιρεία Stoiximan θα είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Super League, συμπεριλαμβανομένων των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, μετά την ομόφωνη έγκριση της χορηγικής σύμβασης από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Παράλληλα, το Δ.Σ. ενέκρινε το πρόγραμμα των τελευταίων έξι αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και αποφάσισε ότι η κλήρωση της Β΄ φάσης θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 13 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία «Stoiximan Limited». Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι «Stoiximan Super League», των Playoffs «Stoiximan Super League Playoffs» και των Playouts «Stoiximan Super League Playouts».

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β΄ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, 17:01

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει