Κρατούσε… εξάσφαιρο ο Ολυμπιακός, 6-0 τον Λεβαδειακό!

[ad_1]

Σε πάρτι μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον εντός έδρας αγώνα του με τον Λεβαδειακό, συντρίβοντας την Κυριακή με 6-0 τους Βοιωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 25η αγωνιστική της Super League, η οποία είναι η προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Oι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα με γκολ από τα… αποδυτήρια, το οποίο σημείωσε ο Μπιέλ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ έκαναν το 2-0 στο 38′  με σουτ στην κίνηση του Χουάνγκ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 49ο λεπτό ο Μπιέλ πέρασε τον Γκροφ και με πλασέ έκανε το 3-0, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Μπακαμπού με πέναλτι διεύρυνε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ακολούθησαν δύο γκολ του Κανός στο 86′ και στο 88′, με το οποίο έχει διαμορφωθεί το εμφατικό 6-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 6-0

Γκολ: 2′, 49′ Μπιέλ (Ολυμπιακός), 38′ Χουάνγκ (Ολυμπιακός), 58′ πεν. Μπακαμπού (Ολυμπιακός), 86′, 88′ Κανός (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Μασούρας (Ολυμπιακός), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Χάμοντ (Λεβαδειακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν – Σαμασέκου, Χουάνγκ (60′ Κασάμι) – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού (60′ Ελ Αραμπί)

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Βήχος, Τσάπρας, Παζ, Μεχία (59′ Μπελτόντε), Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας, Συμελίδης, Δούμτσιος.

Διαιτητής: Περράκης Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Φωτόπουλος 4ος Τσαγκαράκης VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει