Λιοντάρι δάγκωσε θηριοδαμαστή στη Ρωσία

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 16:13

Λιοντάρι δάγκωσε θηριοδαμαστή στη Ρωσία - Τον έσωσε η σύζυγός του

Η τρομακτική στιγμή που ένα λιοντάρι επιτίθεται στον θηριοδαμαστή του καταγράφηκε σε βίντεο στο Σότσι, στη Ρωσία.

Ο Αλεξέι Μακαρένκο, 42 ετών, δέχθηκε επίθεση από το θηρίο, το οποίο τον έγδαρε και τον τραυμάτισε με τα δόντια του, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, μπροστά σε παιδιά και γονείς. Όμως η σύζυγός του, Όλγα Μπορίσοβα, 43 ετών, επίσης εκπαιδεύτρια, του έσωσε τη ζωή διώχνοντας το ζώο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το δράμα ξεκίνησε όταν δύο αρσενικά λιοντάρια άρχισαν να τσακώνονται κατά τη διάρκεια ενός νούμερου στην αρένα των 1.200 θέσεων. Ο Μακαρένκο παρενέβη, προσπαθώντας να σταματήσει τον καβγά, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση ενός τρίτου λιονταριού που επιτέθηκε στον εκπαιδευτή, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Η Μπορίσοβα έσπευσε να βοηθήσει, χρησιμοποιώντας ένα μαστίγιο για να τρομάξει το λιοντάρι, καθώς τα φώτα έσβησαν και το προσωπικό τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, χρησιμοποιώντας κανόνια νερού και άλλα μέσα για να αποτρέψει τα θηρία.

Το εκπληκτικό είναι ότι το ζευγάρι στη συνέχεια υποκλίθηκε και αγκαλιάστηκε μπροστά στο κοινό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πολλοί θεατές νόμιζαν ότι ο καβγάς ήταν μέρος του νούμερου. Στην πραγματικότητα, η Μπορίσοβα τον έσωσε από πιθανό θάνατο, δήλωσε ο επικεφαλής του Μεγάλου Κρατικού Τσίρκου της Μόσχας, Έντγκαρντ Ζαπάσνι.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 16:13



[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει