Μία σορός δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί -Επανεξετάζονται δύο σοροί την Τετάρτη

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023, 19:25

Τραγωδία στα Τέμπη: Μία σορός δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί -Επανεξετάζονται δύο σοροί την Τετάρτη

Μόλις μία σορός, δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, από τις συνολικά 57 που έφθασαν στο νεκροτομείο της Λάρισας μετά την φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Απ’ ότι φαίνεται ανήκει σε αλλοδαπό άνδρα, σύμφωνα με την προϊστάμενη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

 «Έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί και όλα τα τμήματα, εκτός από έναν άνδρα αλλοδαπό ο οποίος παραμένει αταυτοποίητος», επισήμανε  η κυρία Λεονταρή.

Σε ότι αφορά τώρα, την καταγγελία οικογένειας που έχει δώσει δείγμα DNA, όμως δεν  έχει βρεθεί ακόμη  η κόρη τους, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας ανέφερε πως δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής μια σορός που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας, εξηγώντας ότι αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, η οποία έφτασε ακόμα και πάνω από τους 1.100 βαθμούς Κελσίου σαφώς και θα μπορούσε να μην βρεθεί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, τον πρώτο λόγο στην ταυτοποίηση των σορών είχε ειδικό κλιμάκιο που έφτασε στην περιοχή από την Αθήνα.

Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να γίνει η επανεξέταση δύο σορών, μετά από αιτήματα των οικογενειών τους, παρουσία τεχνικού συμβούλου που έχουν ορίσει οι ίδιες, ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «η ταυτοποίηση του DNA δεν αφήνει περιθώρια λάθους».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023, 19:35

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει