Μαρινάκης: «Πάμε να γράψουμε Ιστορία»



Κάλεσμα προς τους φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα τους στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν (Άρσεναλ εντός, 20/5, Κρίσταλ Πάλας εκτός, 28/5) και να εξασφαλίσουν όλοι μαζί την παραμονή των «reds» στην Premier League, έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω ενός προσωπικού μηνύματός του.

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ τόνισε πως «…είναι ευκαιρία να γραφτεί ιστορία με την παραμονή της Νότιγχαμ στην Premier League», ενώ πρόσθεσε πως η ενότητα όλων θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα..

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ενώ πλησιάζουμε το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι στο Σίτι Γκράουντ, ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις με εσάς, τους καταπληκτικούς υποστηρικτές μας. Η άνοδός μας στην Premier League ήταν μία ιστορική μέρα και κανένας από εμάς δεν θα ξεχάσει τους πανηγυρισμούς μας στην Old Market Square. Η φετινή σεζόν, η πρώτη μας στην κορυφαία κατηγορία μετά από 23 χρόνια, ήταν πάντα μία μεγάλη πρόκληση για ένα κλαμπ που έχει μόλις προβιβαστεί.

Είχαμε κάποιες υψηλές επιδόσεις -μία νίκη νωρίς κόντρα στη Γουέστ Χαμ, τη νίκη μας με 1-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, δύο πόντους με την Τσέλσι, ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στη Σίτι και τις νίκες μας απέναντι σε Λιντς, Λέστερ, Σαουθάμπτον και Μπράιτον. Αυτά τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως είμαστε ικανοί να πετύχουμε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αλλά έχουμε επίσης να μάθουμε πώς θα κοιτάξουμε την ήττα κατάμουτρα, να σηκώσουμε τον εαυτό μας και να επιστρέψουμε στη μάχη. Είναι συνήθως δύσκολο να παραμείνεις ήρεμος τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά μέσα από τα υψηλά και τα χαμηλά της φετινής σεζόν ένα ήταν σίγουρο: η απίστευτη υποστήριξή σας.

Γι’ αυτό άλλα κλαμπ μάς θαυμάζουν και μάς ζηλεύουν. Γιατί; Γιατί η στήριξή σας έκανε πραγματικά τη διαφορά. Σε κάθε παιχνίδι που παρακολουθούσατε φέτος, η φωνή των Γκαριμπάλντι κάλυπτε τους αντιπάλους, αρκετά για να ανεβάσει την ομάδα. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Οι απαιτητικές στιγμές μπορούν να εμπνεύσουν την ενότητα, ώστε να προχωρήσουμε προς την επιτυχία ενάντια στις πιθανότητες. Ο καθένας από εμάς που συνδέεται με αυτό το κλαμπ επέλεξε την ενότητα, απέναντι στον διαχωρισμό, ακόμη και όταν οι στιγμές είναι σκληρές.

Και αυτή η ενότητα είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για τα δύο τελευταία παιχνίδια. Είναι η ξεχωριστή δύναμή μας και η κραυγή μάχης, ενώ μαχόμαστε για να κρατήσουμε τη θέση μας στην Premier League. Ξέρω πως θα φέρετε μαζί σας τη φωνή σας, τα πανό σας και την αγάπη σας στο Σίτι Γκράουντ και θα είμαστε υπερήφανοι στις εξέδρες μας, με εσάς στο φρούριο μας για το τελευταίο παιχνίδι.

Στην 50η χρονιά από τότε που το διάσημο σήμα μας γεννήθηκε όλοι θα είμαστε ενωμένοι και θα παλέψουμε για το σήμα και όλα αυτά που συμβολίζει. Περίπου πριν από ένα χρόνο γράψαμε ιστορία στο Γουέμπλεϊ. Τώρα έχουμε μία ευκαιρία στα τελευταία δύο παιχνίδια να γράψουμε Ιστορία ξανά. Ας το κάνουμε όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει