Με αυτόν τον προσομοιωτή νιώθεις Max Verstappen, όμως κοστίζει όσο ένα σπίτι

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 13:30

Με αυτόν τον προσομοιωτή νιώθεις Max Verstappen, όμως κοστίζει όσο ένα σπίτι

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δεν είναι μυστικό πως η Red Bull εδώ και δύο χρόνια είναι ο κυρίαρχος της Formula 1. Είναι ένα επίπεδο μπροστά από όλους τους άλλους και πλέον η πρωταθλήτρια κατασκευάστρια εταιρία, συνεργάστηκε με την Memento Exclusives για την κατασκευή και πώληση εκπληκτικών προσομοιωτών της πετυχημένης RB18. 

Οι (πλούσιοι) φίλοι της Formula 1 που θέλουν να μπουν –όσο περισσότερο γίνεται – στα παπούτσια του Verstappen και του Perez, μπορούν με 85.000 ευρώ να αγοράσουν έναν από τους δύο στατικούς προσομοιωτές, οι οποίοι κατασκευάζονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία που κατασκευάζονται και τα αγωνιστικά μονοθέσια της εταιρίας.  

Μάλιστα οι προσομοιωτές θα προσφέρονται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, The Champions Edition και The Race Edition, με την πρώτη να διαθέτει την εμπρός πτέρυγα, η οποία απουσιάζει στην δεύτερη. Στην πρώτη επιλογή, η τιμή διαμορφώνεται στα 113.000 ευρώ και στην δεύτερη στα 85.000 ευρώ. 

Πέρα από το μισό μπροστινό μονοθέσιο, ο προσομοιωτής περιλαμβάνει ειδικά χειριστήρια, ρυθμιζόμενα πεντάλ και μία εξαιρετικά φαρδιά, κυρτή οθόνη gaming AOC. Ο ήχος παρέχεται μέσω ενός συστήματος ήχου Surround Z906 Ultimate THX. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 13:30

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει