Με μηχανική υποστήριξη στην εντατική ο Μπερλουσκόνι



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, 21:52

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική με καρδιαγγειακά προβλήματα. Στο νοσοκομείο εισήχθη, πριν από λίγες ώρες με αναπνευστική δυσχέρεια.

Όπως δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «επικοινωνεί με τους γιατρούς» και εισήχθη στο νοσοκομείο, σήμερα το μεσημέρι «εξαιτίας λοίμωξης που, τις περασμένες ημέρες, δεν θεραπεύθηκε αποτελεσματικά».

Απόψε είναι πιθανόν να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου. Η όλη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται κρίσιμη.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος, στον Καβαλιέρε χορηγήθηκαν αντιβιοτικά, εξαιτίας πνευμονίας και η αναπνοή του, στην φάση αυτή υποστηρίζεται μηχανικά.

Στο νοσοκομείο, μεταξύ των άλλων, βρίσκονται η μεγαλύτερη κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, ο αδελφός του Πάολο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Μάρτα Φασίνα.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ευχήθηκε στον Μπερλουσκόνι να ξεπεράσει γρήγορα και αυτή την περιπέτεια της υγείας του και έγραψε στο Twitter “Forza Silvio” (κουράγιο, Σίλβιο).


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, 22:13



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει