Οι βελγικές αρχές επιτρέπουν στην Καϊλή να δει το παιδί της

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 08:55

Οι βελγικές αρχές επιτρέπουν στην Καϊλή να δει το παιδί της

Σε αλλαγή στάσης προχώρησαν οι βελγικές αρχές όσον αφορά το θέμα της επικοινωνίας της Εύας Καϊλή με το παιδί της, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα της επιτρέψουν να το δει από κοντά.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι οι Αρχές του Βελγίου είχαν απορρίψει το αίτημα της Εύας Καϊλή να συναντά το παιδί της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι την Παρασκευή (06/01) και για κάποιες ώρες η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει την κόρη της στις φυλακές του Χάρεν.

Η αρχική άρνηση των βελγικών αρχών είχε φέρει την έντονη αντίδραση της Εύας Καϊλή. «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στο Star.

Η πλευρά της Εύας Καϊλή είχε υποστηρίξει ότι χρησιμοποιούν το παιδί ως μέσο πίεσης για να «σπάσει» η πρώην ευρωβουλευτής. Όπως τονίζουν, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε στους συνηγόρους της το σκεπτικό της απόρριψης. Θεωρούν πως οι Αρχές ζήτησαν ομολογία από την Καϊλή για να της επιτρέψουν να δει την κόρη της.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, 11:25

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει