Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων



Στις 21:30 (Cosmote Sport 1) θα γίνει στην Opap Arena η σέντρα στο ντέρμπι κορυφής της Super League.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, με στόχο φυσικά τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ένωση καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα με 3-1 που γνώρισε από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια –πρώτη μετά από 14 διαδοχικές νίκες στο «σπίτι» της– σε ένα ματς, που θα διεξαχθεί στη σκιά του θανάτου του παίκτη-θρύλου των «κιτρινόμαυρων», Μίμη Παπαϊωάννου.

Ενδεχόμενη επιτυχία για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θα σημάνει και επιστροφή στην κορυφή, αν και ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει σίγουρα διαφορετική άποψη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα από τον «καταστροφικό» Ιανουάριο, επανέκαμψε, έχοντας πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5-1-0 με 10-1 τέρματα).

Όπως είναι φυσικό οι πράσινοι θέλουν το διπλό απόψε προκειμένου να αυξήσουν στους 5 βαθμούς τη διαφορά τους από την Ένωση, η οποία απέκτησε συγκάτοικο στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό, ο οποίος νωρίτερα πέρασε εμφατικά (3-0) από την έδρα του Βόλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Αραούχο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

 



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει