Οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει στα 4,8 εκατ. ευρώ την προσφορά τους για τον Αντούνα

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 01:28

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει στα 4,8 εκατ. ευρώ την προσφορά τους για τον Αντούνα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εδώ και καιρό έναν εξτρέμ «πρώτης γραμμής» για να καλύψει το κενό του «λαβωμένου» Αϊτόρ στο δεύτερο μισό της σεζόν κι έχει ανεβάσει πλέον «στροφές» στη διαπραγμάτευσή του με την Κρουζ Αζουλ για την απόκτηση του διεθνούς Μεξικανού ακραίου επιθετικού, Ούριελ Αντούνα.

Η πρώτη πρόταση που έκαναν οι «πράσινοι» προς τους Μεξικανούς την παραμονή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ (27 Δεκεμβρίου), ύψους 3,3 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ, η οποία ξεκίνησε τις αξιώσεις της από πολύ πιο ψηλά, αλλά σταδιακά άρχισε να «πέφτει».

Γι’ αυτό άλλωστε και παρέμειναν οι δύο ομάδες στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του παίκτη (στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους εκπροσώπους του) και να επανέρχεται με νεότερη πρόταση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από το Μεξικό, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει και δεύτερη κίνηση προσφέροντας συνολικά οικονομικό «πακέτο» που προσεγγίζει τα 4,8 εκατ ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντούνα.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» στο νέο κύκλο των συζητήσεων με τους Μεξικανούς έχει προτείνει τα εξής:

-Εξάμηνο δανεισμό του Αντούνα με 600.000 ευρώ ενοίκιο, το οποίο θα «καρπωθεί» η Κρουζ Αζούλ, αν κι έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (το άλλο 50% ανήκει στην πρώην ομάδα του Τσίβας).

-Αγορά του 100% των δικαιωμάτων του 25χρονου μουντιαλικού εξτρέμ το προσεχές καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για ένα ποσό που μαζί με προμήθειες σε ατζέντηδες (κλπ) θα φτάσει τα 4,2 εκατ. ευρώ. Το ποσό θα πρέπει να μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα σε Κρουζ Αζούλ και Τσίβας).

-Ποσοστό μεταπώλησης 20% προς την Κρουζ Αζούλ.

-Συμβόλαιο προς τον 25χρονο εξτρέμ με ετήσιες αποδοχές που θα φτάσουν λίγο πάνω απ’ τις 800.000 ευρώ. Με τον ίδιο να παίρνει αύξηση 50% σε σχέση τις αποδοχές που έχει σήμερα στην ομάδα του (540.000 ευρώ).

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για να τελειώσει γρήγορα η όλη διαπραγμάτευση και να μην εξελιχθεί σε… σίριαλ. Και να έχει πλέον καλές πιθανότητες για να φτάσει σε μία τελική συμφωνία με τους Μεξικανούς, μέσα από ένα πολύ σύνθετο και δύσκολο deal.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 01:29

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει