Οι προεκλογικές δεσμεύσεις Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 15:25

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο έχει απομείνει μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Τουρκία και οι δύο αντίπαλοι στην κούρσα της προεδρίας συνεχίζουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. 

Ο Τούρκος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βεντάτ Μπιλγκίν δήλωσε στο CNN Turk ότι ο κατώτατος μισθός θα ανέλθει στα 500 δολάρια τον Ιούλιο.

«Τον Ιούλιο, θα τον ρυθμίσουμε με τρόπο που να προστατεύει την πραγματική αγοραστική δύναμη. Τον Ιανουάριο, κάναμε μια ρύθμιση που τον ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία της Δημοκρατίας πάνω από 455 δολάρια σε όρους δολαρίου. Το ίδιο θα κάνουμε και τον Ιούλιο. Θα υπάρχει μια ισοτιμία περίπου 500 δολαρίων», είπε ο ίδιος.

Με τη σειρά του ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προχώρησε σε μία δέσμευση αθλητικού περιεχομένου.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε πως ένα από τα πρώτα διατάγματα που θα περάσει θα είναι η μετάδοση αγώνων στην δημόσια τηλεόραση TRT χωρίς συνδρομή.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 15:33

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει