Ο καιρός σήμερα



Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 05:12

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα του Αιγαίου είναι πιθανό να είναι ισχυρές, ενώ είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους. Χιονοπτώσεις αναμένονται σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και τοπικά έως και σε ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από -4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 7 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 6-7 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο αρχικά δυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και σταδιακά βόρειοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι-βορειοδυτικοί με εντάσεις εώς 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στο Θερμαϊκό εώς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 05:12



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει