Ο Τραμπ θα κυκλοφορήσει βιβλίο με προσωπικά γράμματα που του έστειλαν μεγάλες προσωπικότητες

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 19:19

Ο Τραμπ θα κυκλοφορήσει βιβλίο με προσωπικά γράμματα που του έστειλαν μεγάλες προσωπικότητες

Ένα βιβλίο – αρχείο της προσωπικής του αλληλογραφίας, με τίτλο «Γράμματα στον Τραμπ», αναμένεται να εκδώσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ έχει επιλέξει μια σειρά από προσωπικές επιστολές που του έχουν στείλει κατά καιρούς διάφορες προσωπικότητες, όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ακόμα και η πριγκίπισσα Νταϊάνα και τις παρουσιάζει στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Σε μία επιστολή που του είχε στείλει το 2000 η Οπρα Γουίνφρει, έγραφε: «Κρίμα που δεν κατεβαίνουμε (στις εκλογές) για την προεδρία, είμαστε φοβερή ομάδα». Ο Τραμπ σχολιάζει στο βιβλίο του ότι εξακολουθεί να θεωρεί τη Γουίνφρεϊ «καταπληκτική», αλλά παραδέχεται ότι δεν είναι αμοιβαίο: «Δυστυχώς, μόλις ανακοίνωσα ότι θα βάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος, δεν μου μίλησε ποτέ ξανά».

Συνολικά το βιβλίο θα περιέχει 150 επιστολές που έχει επιλέξει προσωπικά ο ίδιος ο Τραμπ, τις οποίες και σχολιάζει.

«Κανένα βιβλίο δεν προσφέρει μια ματιά στην ιστορία όπως τα «Γράμματα στον Τραμπ»», αναφέρει η εκδοτική ομάδα του βιβλίου, Winning Team. Από τις ίδιες εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει και το «Our Journey Together», ένα εικονογραφημένο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την προεδρία του Τραμπ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 25 Απριλίου και θα κοστίζει 99 δολάρια το απλό αντίτυπο και 399 δολάρια ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 19:19

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει