ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, καληνύχτα…»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, 22:54

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, καληνύχτα…»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Πορτογάλου Λουίς Γκοντίνιο και του συμπατριώτη του VARίστα Αντρέ Ναρσίζο, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Άρης, έπειτα από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα με 3-0 στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο θεωρούν πως οι Ιβηρες διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα. 

Η φάση στην οποία ο Άρης ζητά πέναλτι, για μαρκάρισμα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργου Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο Λέισμαν, στο 52ο λεπτό, με το σκορ στο 1-0 υπέρ του «Δικέφαλου», ήταν αυτή που θα μπορούσε να «γράψει» αλλιώς την ιστορία του αγώνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι στη φάση που ο Αθανασιάδης γκρεμίζει τον Φαμπιάνο Λέισμαν. Αφού δεν… σκότωσε τον παίκτη της ομάδας μας δεν υπάρχει παράβαση!!!

Κύριε Μπένετ καληνύχτα. Εάν έχεις λίγη τσίπα οφείλεις τώρα κιόλας να επιστρέψεις στην Αγγλία. Όσο για σένα κ. Αυγενάκη, παραμένεις θεατής των όσων συμβαίνουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους σας. Ντροπή…». 

*Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φαμπιάνο, ο οποίος θα απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν. Κατά σειρά ο Άρης παίζει με Ιωνικό (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Ατρόμητο (εντός). 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, 22:56

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει