Σεμινάριο εκπαιδευτών Kyokushinkai Karate στον Βόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τεχνικό Σεμινάριο Αθλητών και εκπαιδευτών στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ, την 13η Ιουλίου, στο γυμναστήριο του Συλλόγου.

Δέκα εκπαιδευτές (Μαύρες Ζώνες) και 15 αθλητές, μελή της Ένωσης Εκπαιδευτών KYOKUSHINKAI KARATE, συμμετείχαν στο Σεμινάριο, το οποίο περιελάμβανε πρόγραμμα Παραδοσιακού Καράτε και Αυτοάμυνα εκτάκτου ανάγκης.

Την όλη διδασκαλία ανέλαβε ο Προπονητής της Γ.Γ. Αθλητισμού και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πολλά Σεμινάρια Αυτοάμυνας τα τελευταία 10 χρόνια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και στην Ιαπωνία (όπου είναι το Αρχηγείο του KYOKUSHINKAI ), ενώ συμμετείχε και σε όλα τα προπονητικά Σεμινάρια της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε.

Μεταξύ των εκπαιδευτών στο Σεμινάριο συμμετείχαν η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, οι Πρωταθλήτριες επίσης Ευρώπης κατηγορίας νέων Γυναικών Βάσω και Βαλεντίνα Καραπλιάγγου, ο Κρίσιλας Ιωάννης(5ος στο Πανευρωπαικό νέων), οι Εκπαιδευτές και πρωταθλητές του KYOKUSHINKAI (KNOCK-DOWN) Κατσανδρής Γεώργιος, Βλάχος Ευάγγελος (Ζαγορά), Γκοντόλος Αθανάσιος (Σταφανοβίκειον), Χονδρός Χάρης, Στέκα Μαίρη, Κωστοπούλου Ελευθερία, καθώς και αθλητές και αθλήτριες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και του νεοσύστατου τμήματος της Ζαγοράς.

Το Σεμινάριο είχε σαν βασικό σκοπό την εκμάθηση και αφομοίωση τεχνικών ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ Εκτάκτου Ανάγκης από όλους τους Εκπαιδευτές, οι οποίοι περισσότερο ασχολούνται με το Αγωνιστικό ΚΑΡΑΤΕ κατά την εκπαιδευτική Περίοδο, με Αποτέλεσμα να μην εκπαιδεύονται εντατικά στο Παραδοσιακό Καράτε στην Πολεμική Τέχνη, τον μοναδικό τρόπο συτοπροστασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει