Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Περιμένω την ώρα που θα συναντηθούμε»

[ad_1]

Με μια ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές, η μητέρα της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, η οποία το 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ευχήθηκε στο παιδί της ανήμερα των γενεθλίων της.

Η αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μία φωτογραφία πάνω από το μνήμα, η μητέρα της τονίζει ότι περιμένει να συναντήσει και πάλι την κόρη της, Ελένη,

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας της:

«ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ 15/1/97 γεννήθηκες και γέμισε η αγκαλιά μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου πληρότητα και αγαλίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε ξαφνικά μια τραγική ημερομηνία και μου δολοφόνησε τα πάντα 28/11/2018. Προσπαθώ κάθε στιγμή και κάθε λεπτό να σταθώ όρθια. Σ’ αυτό με βοηθάει ο πατέρας σου. Αν δεν τον είχα αυτόν τον άνθρωπο τι θα’ κανα σε αυτήν την παλιοζωή;

Ευτυχώς που με βοηθάει σε όλα στήριγμα και συμπαραστάτης σε όλα. Πάντα τα τα δικά του θέλω σε τελευταία προτεραιότητα. Σήμερα κοριτσάκι μου είναι η μέρα των γενεθλίων σου. Εδώ και πολλές μέρες πονάω και πονάω και πονάω και αυτός ο πόνος καθημερινά γίνεται ανυπόφορος.

Είναι σαν τσουνάμι που σε καταβροχθίζει και παίρνει τα πάντα στο πέρασμά του Ελένη μου. Αυτό που με παρηγορεί είναι τα περισσότερα χρόνια που περάσανε. Ίσως μου απομένουν πολύ λίγα. Περιμένω την ώρα και την στιγμή που θα συναντηθούμε και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας χωρίσει.

Κοριτσάκι μου μικρό, παιδάκι μου καλό, πού πήγαν τα όνειρά σου; Πού πήγαν όλα αυτά που ήθελες να πραγματοποιήσεις; Τι γίνανε; Παγερά μάρμαρα. Να ερχόμαστε με την τούρτα και τα κεράκια των γενεθλίων σου, πάνω στα κρύα μάρμαρα. Πού είσαι Ελένη μου; Περιμένω να έρθεις, Περιμένω να ανοίξει η πόρτα και να πεις: “Ήρθα μαμά” και εγώ να πανηγυρίζω. Ε ξύπνα τώρα τραγική μητέρα. Μην πιστεύεις σε θαύματα. Γιατί… Γιατί… Γιατί;», γράφει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου.

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει