Συμμετοχή του Δήμου Σκιάθου στην τουριστική έκθεση στην Κυπρο «Ταξίδι 2016»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Κυριακή έκλεισαν οι πύλες της 19ης Τουριστικής Έκθεσης «Ταξίδι» που διεξήχθει από 15 έως και 17 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Τράπεζας Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο κος Ζλατούδης Αθανάσιος, δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Σκιάθου, κατά κοινή ομολογία η Σκιάθος είναι από τους πλέον γνωστούς και αγαπημένους προορισμούς διακοπών της Κυπριακής αγοράς. Ενώ πολλοί από τους 10.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν ήδη επισκεφτεί τη Σκιάθο αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Το περίπτερο της Σκιάθου τίμησαν με την παρουσία τους επισκέπτες, δημοσιογράφοι, τουριστικοί πράκτορες καθώς και οι κ.κ. ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κος Γιώργος Λακκοτρύπης εκπρόσωπος της Κυπριακής Κυβέρνησης, η κα Λενιώ Κυριακίδου εκπρόσωπος του γραφείου του Γενικού Διευθυντή του ΚΟΤ, ο κος Βασίλης Σκρόνιας Σύμβουλος Α’ Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Καρχιμάνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου κος Γιάννης Μιχαηλίδης.

Από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Δεσπόπουλος και Δημήτριος Λουφόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κων/νος Μέγας και η Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού κα Βασιλική Χρόνη, μαζί με τους οποίους ο κος Αθανάσιος Ζλατούδης είχε συνάντηση σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακαριστό κ. κ. Χρυσόστομο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει