Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τον Εμπορικό Σύλλογο

Συνάντηση με την νεοεκλεγείσα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας είχε σήμερα το μεσημέρι η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κα Ζέττα Μακρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και δόθηκε έμφαση στην ανάγκη τόνωσης της τοπικής οικονομίας. Η κα Μακρή επανέλαβε στον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Κ. Τσέλιο το έντονο ενδιαφέρον της και την αγωνία της για την πτώση της εμπορικής κίνησης και τα προβλήματα των εμπόρων, γεγονός που άλλωστε αποδεικνύεται και από το ψήφισμα που είχε υποβάλει στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική της ομάδα, αλλά και την ερώτησή τους για την επανεξέταση του θέματος των κορυνών.

Η εξάλειψη του παράνομου εμπορίου, η στήριξη των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού αποτέλεσαν τα βασικότερα θέματα της συζήτησης των εκπροσώπων του εμπορικού συλλόγου και της επικεφαλούς της μείζονος μειοψηφίας.

Η κα Μακρή διαβεβαίωσε τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου ότι θα ασκήσει στην δημοτική αρχή την πίεση, που απαιτείται, για να βελτιωθεί η εικόνα της εμπορικής αγοράς στην πόλη μας. Στη συνέχεια και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για την αξιοποίηση των τουριστών, που επισκέπτονται τον Βόλο και τα περίχωρα. Κοινή διαπίστωσή τους ήταν τέλος, ότι η έλευσή των τουριστών μπορεί να συμβάλει θετικά και ουσιαστικά στην ενίσχυση της εμπορικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει