Συνάντηση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου με τη Μ. Χρυσοβελώνη για τρία Προτεινόμενα Έργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δ. Νασίκας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ. Παλληκάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ, Α. Βλάχος και ο Πολιτικός Μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Δ. Λάβδας, επισκέφτηκαν την Υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη και την ενημέρωσαν για τη συμμετοχή του Δήμου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 (χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ), με την υποβολή τριών προτάσεων- έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται 1. Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Περιφέρεια” Τοπικής Κοινότητας Αερινού του Δήμου Ρήγα Φεραίου» (κωδ.: 010), 2. Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Εικοσάρια- Σαριγκιόλ” Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου» (κωδ.: 010) και 3. Για την «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου & Αερινού και Αγωγών Μεταφοράς» (κωδ.: 011).

Κατόπιν αναλυτικής ενημέρωσης η Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι ,αν και τα συγκεκριμένα έργα άπτονται κυρίως των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, η ίδια θα συμβάλει τα μέγιστα προς την υλοποίησή τους.

Τέλος, στην συνάντηση αναφέρθηκε και το ζήτημα του νέου Δημοτικού Μεγάρου, ώστε να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Δημοτικής Αρχής εκεί. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για περαιτέρω συζήτηση ώστε να προχωρήσει και αυτό το θέμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει