Συνολικά 5 συλλήψεις σε ειδική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αττικής



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 22:52

Πέντε άτομα, εκ των οποίων 3 άνδρες και 2 γυναίκες, συνελήφθησαν σήμερα σε ειδική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την αντιμετώπιση διακίνησης- εμπορίας ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/1) στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αττικής. Τα 5 άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στον εντοπισμό των διακινητών-εμπόρων ναρκωτικών και πιστοποίησαν την δράση τους μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και ατομικών “προφίλ”.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες στα σπίτια τους στη Βάρη, στη Νέα Σμύρνη και στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 436,7 γραμμ. , 14 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 15 κιλών και 669,8 γραμμ. , 6.352 ευρώ, 100- λίρες Αγγλίας, 20 δολάρια Η.Π.Α., 6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 8 κινητά τηλέφωνα, κλειδιά οικιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 22:52



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει