Σύλληψη 59χρονου στην Μαγνησία για καλλιέργεια δενδρυλλίων, κατοχή ναρκωτικών δισκίων και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, ένας 59χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών δισκίων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο να καλλιεργεί πλησίον οικίας και ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του, συνολικά 18 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα λάστιχο ποτίσματος, ένα βυτίο ποτίσματος, ένα κλαδευτήρι και κομμάτια σχοινιού.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 59χρονου, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία καραμπίνα με δέκα φυσίγγια, ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει