Τελευταία φωτογραφική τροπολογία Πλεύρη πριν τις κάλπες

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, 09:50

Τελευταία φωτογραφική τροπολογία Πλεύρη πριν τις κάλπες - Για τα «δικά μας» παιδιά

Την τελευταία τροπολογία πριν τις εκλογές καταθέτει στην Βουλή το υπουργείο Υγείας, αφού η Ολομέλεια δεν αναμένεται να ξανασυνεδριάσει πριν τις κάλπες.

Πρόκειται για τροπολογία που θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και θα αφορά μικρή παράταση στις θητείες για τους Διοικητές νοσοκομείων και τους Προέδρους Φορέων ή Οργανισμών που είναι υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα η τροπολογία Πλεύρη αναμένεται να δίνει παράταση στις θητείες για τους Διοικητές Νοσοκομείων έως τις 30 Ιουλίου ώστε να μη δεσμευτεί η επόμενη κυβέρνηση με μια μακροχρόνια παρουσία στη θέση τους και να μπορεί να επιλέξει άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάσεις θα αφορούν περίπου 7 Διοικητές, 3 μεγάλων Νοσοκομείων της Αθήνας (Σωτηρία, Μεταξά και Δαφνί) καθώς και άλλα 4 Νοσοκομεία της περιφέρειας οι θητείες των οποίων είχαν λήξει ή θα λήξουν άμεσα.

Πιθανώς στην ίδια τροπολογία θα ενταχθεί και η παράταση για τη θητεία του Προέδρου του ΕΟΦ Δημήτρη Φιλίππου που είχε λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο και δεν είχε ανανεωθεί αλλά και της Προέδρου του ΕΚΑΠΤΥ Ελευθερίας Πικρού – Μωραϊτάκη.

Δεν αποκλείεται πάντως για τους Προέδρους των Οργανισμών να μην απαιτηθεί τροπολογία και να παραταθούν ακόμη και με απλή υπουργική απόφαση έως τις 30 Ιουλίου επίσης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, 09:50

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει