Την Δευτέρα η απολογία του 61χρονου φερόμενου ως μητροκτόνου



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, 16:47

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα πήρε ο 61 ετών άνδρας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα της ίδιας του της μητέρας.

Ο 61χρονος, που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 86χρονη μητέρα του οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε, ότι ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν προήλθε από φυσικά αίτια, αλλά από πολλαπλές κακώσεις, που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε κάκωση θώρακος με πολλαπλά κατάγματα πλευρών αμφοτερόπλευρα και εσωτερική αιμορραγία (αιμοθώρακος αμφοτερόπλευρος), τραύματα που αποκλείεται να προήλθαν από τυχόν πτώση της.

Η γειτονιά μιλά για έναν άνθρωπο εξαρτώμενο από το αλκοόλ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, 16:47



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει