Τη Κυριακή η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δ.Ε Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τα ακόλουθα, όσον αφορά στην προσεχή εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις της Βασικής Εγκυκλίου 267/18/2/2016, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της Ειδικής Εγκυκλίου 434/16-03-2016.

1) Την Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από ώρα 08:00π.μ έως ώρα 14:00μ.μ, θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 6, 2ος όροφος) η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της Ν.Ο.

Αντίστοιχη εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, (Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, από ώρα 08:00π.μ έως ώρα 14:00μ.μ ) στις ΔΗΜ.Τ.Ο Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου στους εξής χώρους:

α) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Αλοννήσου, στο Δημαρχείο
β) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου, στο ΚΕΠ Δ. Σκιάθου και
γ) Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Σκοπέλου, στο καφέ «Blue Sea».

2) Δικαίωμα εκλέγειν στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία έχουν αποκλειστικά και μόνο τα πρόσωπα που είναι εγγεγραμμένα στον Ειδικό Εκλογικό Κατάλογο για την ανάδειξη Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, όπως συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Πληροφορικής της Νέας Δημοκρατίας (συνολικά 104 εκλέκτορες).

Σχετικά, διευκρινίζεται ότι:

α) Στην εκλογική διαδικασία που θα λάβει χώρα σε κάθε ένα από νησιά των Β. Σποράδων (Αλόννησο, Σκιάθο, Σκόπελο) θα ψηφίσουν αποκλειστικά και μόνο τα Μέλη του εκλεκτορικού σώματος, που είναι εγγεγραμμένα στις οικείες ΔΗΜ.Τ.Ο (Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου, αντίστοιχα).
β) Μέλη των νησιωτικών ΔΗΜ.Τ.Ο (Αλοννήσου, Σκιάθου, Σκοπέλου), μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Βόλο, στη διαδικασία που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας (Ελ. Βενιζέλου 6, 2ος όροφος), υπό την εποπτεία της Ν.ΕΦ.Ε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει