Το έξτρα πριμ των 500.000 ευρώ για τις νίκες με Άρη, Ολυμπιακό και το συνολικό εφετινό μπόνους ύψους 1,8 εκατ. ευρώ

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 11:54

Παναθηναϊκός: Το έξτρα πριμ των 500.000 ευρώ για τις νίκες με Άρη, Ολυμπιακό και το συνολικό εφετινό μπόνους ύψους 1,8 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στην κορυφή της Super League (ισόβαθμος με την ΑΕΚ), κυνηγώντας το πρώτο πρωτάθλημά του έπειτα από 13 χρόνια κι απ’ την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος φροντίζει να «ανανεώνει» διαρκώς (και) τα οικονομικά κίνητρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Το βράδυ της Κυριακής (9/4) μετά το νικηφόρο ντέρμπι επί των Πειραιωτών και την κυριαρχική εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ενημερώθηκαν στα αποδυτήρια από στελέχη της διοίκησης πως θα μοιραστούν ως έξτρα πριμ για τις δύο νίκες κόντρα σε Άρη κι Ολυμπιακό το ποσό των 500.000 ευρώ!

Ένα τεράστιο ποσό που δεν είε ξαναδοθεί τα τελευταία χρόνια και δείχνει τη διάθεση που υπάρχει κι απ’ την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού για να κατακτηθεί ο εφετινός τίτλος απ’ τους «πράσινους». Είναι αντίστοιχα ενδεικτικό και το συνολικό ποσό που έχει μοιραστεί ως τώρα κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν προς τους ποδοσφαιριστές ως έξτρα μπόνους σε κατάκτηση νικών και βαθμών, καθώς ξεπερνάει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Στο ξεκίνημα της σεζόν οι παίκτες είχαν ενημερωθεί πως για κάθε τετράδα αγώνων που θα συνδυαζόταν από απόλυτο νικών θα λάμβαναν ως έξτρα πριμ 200.000 ευρώ. Στην πορεία βεβαίως προστέθηκαν κι άλλα έξτρα μπόνους απ’ την πλευρά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Όπως το έξτρα ποσό των 100.000 ευρώ που έλαβαν, διότι έκλεισαν με δύο νίκες τον α’ γύρο ή το γεγονός πως προσμετρήθηκε ως νίκη η ισοπαλία της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Αλλά και το επιπλέον μπόνους 100.000 ευρώ στο φινάλε της κανονικής περιόδου για τις δύο νίκες εναντίον του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου, που «σφράγισαν» την πρωτιά του Παναθηναϊκού.

Πριν απ’ την έναρξη των play off είχε ενημερωθεί όλη η ομάδα που θα έπαιρναν από 200.000 ευρώ για κάθε νίκη απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Κι εκεί όμως, μολονότι το παιχνίδι της πρεμιέρας των αγώνων κατάταξης με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» ήρθε ισοπαλία, δόθηκε κανονικά πριμ προς τους παίκτες.

Το μεγαλύτερο ποσό, ωστόσο, ήρθε το βράδυ της Κυριακής (9/4) μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μισό εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν οι παίκτες τις επόμενες ημέρες, προέκυψε συνδυαστικά για τις δύο σερί νίκες με τον Άρη και τους Πειραιώτες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023, 11:54

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει