Το Toyota Hilux που τρέμουν οι Lamborghini

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 17:00

Το Toyota Hilux που τρέμουν οι Lamborghini

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όταν ένας ιδιοκτήτης Pick-up οχήματος αποφασίσει να το τροποποιήσει, συνήθως ανασηκώνει την ανάρτηση, τοποθετεί ειδικά ελαστικά για εκτός δρόμου διαδρομές και γενικότερα στοχεύει στην αναβάθμιση του off-road χαρακτήρα του.

Σε αυτή τη περίπτωση ένας Νοτιοαφρικανός κάτοχος επέλεξε κάτι το διαφορετικό και για αυτό έγινε viral. Με στόχο να πάρει μέρος στον αγώνα Simola Hillclimb, τοποθέτησε κάτω από το καπό έναν V12 κινητήρα, προερχόμενο από το Toyota Century, τον οποίο φυσικά φρόντισε να «πειράξει» αρκετά.

Το μοτέρ εργοστασιακά αποδίδει 276 ίππους και 481 Nm ροπής, ωστόσο με την προσθήκη δύο turbo Garrett GT35, αυξάνει την παραγόμενη ιπποδύναμη στα 563 άλογα και 970 Nm ροπής.

Μάλιστα στη συνέντευξη του ο κάτοχος του αυτοκινήτου, αναφέρει πως με την τοποθέτηση αρκετών σφυρηλατημένων μερών του κινητήρα και με τη χρήση καυσίμου σε ποσοστό 50% βενζίνης 50% αιθανόλης, μπορεί να αγγίξει και τα 1.000 άλογα.

 

Πέρα όμως από τον κινητήρα, τοποθετήθηκε και ένα αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων από μία Supra, το οποίο μεταφέρει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Φυσικά δεν λείπουν και οι οπτικές πινελιές όπως το σετ των τροχών αλλά και το μοναδικό βάψιμο.

Φαντάζεστε ένα Hilux να κοντράρει στα ίσια μία Lamborghini;


 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023, 17:00

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει