Τράπερς κατηγορούνται ότι πουλούσαν ναρκωτικά σε σχολεία

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 06:00

Τράπερς κατηγορούνται ότι πουλούσαν ναρκωτικά σε σχολεία

Zougla Newsroom

Δύο γνωστοί τράπερ είναι μεταξύ των συλληφθέντων μελών εγκληματικών οργανώσεων που κατηγορούνται ότι πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Λαύριο και τα Βριλήσσια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής από τον περασμένο Νοέμβριο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, τους δύο νεαρούς οι οποίοι στα βίντεο κλιπ τους εμφανίζονται να κρατούν όπλα, να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα.

Όσο για τους στίχους των τραγουδιών τους, οι “καλλιτέχνες» δεν παραλείπουν να αποθεώνουν το εύκολο χρήμα και την καλή ζωή. Στην πραγματικότητα βέβαια, φαίνεται ότι αυτά τα δύο, τα εξασφάλιζαν από τη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης σε μαθητές αλλά και σε άλλους «πελάτες» τους. Τα βίντεο τους έχουν χιλιάδες θεάσεις στο διαδίκτυο ενώ την ίδια ώρα οι νεαροί τράπερς μαζί με τους πέντε συνεργούς τους διακινούσαν όλων των ειδών τις παράνομες ουσίες.

Η διακίνηση γινόταν χέρι με χέρι και όταν κάποιος ήθελε να προμηθευτεί ναρκωτικά, τα μέλη των δύο οργανώσεων θα του έβρισκαν ότι ακριβώς ήθελε» περιγράφει αστυνομικός που ασχολήθηκε με τους δημοφιλείς τράπερς και τους συνεργούς τους. 

Στη δικογραφία που σχημάτισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής αναφέρεται ότι τρία άτομα έχουν ξαναπασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ αναζητούν ένα ακόμα μέλος που φαίνεται ότι σχετίζεται με την πόλη της Θεσσαλονίκης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023, 06:02

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει