Τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, 3-2 τον Λεβαδειακό




Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 19:58

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάντας, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 του Λεβαδειακού τη Δευτέρα στην Τούμπα, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Στο 10ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση του Ντάντας.

TO ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΑΣ

Δύο λεπτά αργότερα οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Κοτάρσκι ανέτρεψε στην περιοχή τον Λούα Λούα.

Μετά από εισήγηση του VAR, που προφανώς διαφώνησε με το σφύριγμα του διαιτητή, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ, εμμένοντας στην αρχική του απόφαση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουτίνιο, ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους σε 1-1 στο 15′.

ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΟΥΤΙΝΙΟ

Τρία λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι σε γύρισμα του Λούα Λούα.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ντάντας βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μετά από λάθος διώξιμο του Βήχου σε σέντρα του Σοάρες, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΑΣ

Στο 61ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» διεύρυναν το προβάδισμά τους, με τον Κουλιεράκη να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνοντας το 3-1 με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Νάρεϊ, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Τσάπρας μείωσε σε 3-2.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΑΠΡΑ

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-2

Γκολ: 10′ 45+4′ Ντάντας (ΠΑΟΚ), 15′ πεν. Μουτίνιο (Λεβαδειακός), 61′ Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ),  Λούα Λούα (Λεβαδειακός), Nταμπό (Λεβαδειακός), Βινίσιους (Λεβαδειακός), Νάρεϊ (ΠΑΟΚ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Τόρο (Λεβαδειακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 18′ Λούα Λούα (Λεβαδειακός)

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε (80′ Βιεϊρίνια), Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες – Σβαμπ (80′ Φελίπε Σοάρες), Ντάντας – Νάρεϊ (72′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80′ Μπίσεσβαρ), Τάισον – Ολιβέιρα

 

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Βήχος, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παναγιώτου – Μεχία (78′ Σακό), Νίκας, Νταμπό (67′ Γερεμέγεφ), Μουτίνιο, Λούα Λούα (56′ Τόρο)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου) 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας) VAR: Φωτιάς (Πέλλας) AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει