Φεστιβάλ για Νέους Λογοτέχνες διοργανώνει ο Stormzy στο Λονδίνο

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 08:58

Φεστιβάλ για Νέους Λογοτέχνες διοργανώνει ο Stormzy στο Λονδίνο

Φεστιβάλ για Νέους Λογοτέχνες διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία του Stormzy #Merky Books, με προσκεκλημένους τον ποιητή Τζον Έιγκαρντ, τη βραβευμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Μάλορι Μπλάκμαν και τον Βρετανό ράπερ Wretch 32 τον Απρίλιο στο Λονδίνο.

Το Φεστιβάλ, που έχει στόχο να απομυθοποιήσει τις δημιουργικές βιομηχανίες για τους επίδοξους αφηγητές σε όλα τα μέσα περιλαμβάνει δύο ημέρες εργαστηρίων και masterclasses και αποτελεί διευρυμένη εκδοχή εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την #Merky Books το 2019.

Ο Βρετανός ράπερ, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Stormzy δήλωσε περήφανος που μπορεί να συνεισφέρει με το Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Απριλίου, για να «εμπνεύσει νέους δημιουργούς».

Στο Φεστιβάλ, που χρηματοδοτείται από το Netflix, θα παρουσιαστούν καταξιωμένοι συγγραφείς μαζί με νέες φωνές της λογοτεχνίας, καθώς και της συγγραφής και αφήγησης σε ταινίες, τηλεόραση, μουσική και φωτογραφία, αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης, η οποία χαρακτηρίζεται γιορτή δημιουργικότητας, πολιτισμού και τεχνών.

Τα θέματα που εξεταστούν στο Φεστιβάλ είναι η παιδική ηλικία, ζητήματα ψυχικής ασθένειας και ανθεκτικότητας και μεταξύ άλλων θα συνομιλήσουν με το κοινό οι πρωτοεμφανιζόμενοι μυθιστοριογράφοι Τέιλορ Ντιορ Ράμπλ, Όρε Αγκμπάγιε-Γουίλιαμς και Τζιότι Πάτελ.

«Είναι πολύ σημαντικό να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίζουμε τους νέους σε όλο το φάσμα των δημιουργικών βιομηχανιών» ανέφερε ο Wretch 32.

Πέρυσι, ο Stormzy ανακοίνωσε το #Merky FC, ποδοσφαιρική συνεργασία με brand αθλητικών ειδών που έχει στόχο τη βελτίωση της ποικιλομορφίας στο άθλημα.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023, 08:58

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει