Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το debate



Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 11:17

Τις θέσεις της παράταξης τους κλήθηκαν να εκφράσουν οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων στο debate που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αν και το πλαίσιο της τηλεμαχίας δεν άφηνε περιθώρια για ευθεία αντιπαράθεση, δεν έλειψαν οι αιχμές και οι έμμεσες συγκρούσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Ωστόσο, το κλίμα κατά τις στιγμές που δεν κατέγραφε η κάμερα αποκάλυψαν οι δημοσιογράφοι που πήραν μέρος στο debate δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την βραδιά της τηλεμαχίας. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Star Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε πως οι πολιτικοί αρχηγοί φάνηκαν να έχουν διάθεση για διάλογο κατά την διάρκεια των διαλλειμάτων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν βάσει των όρων του debate. 

«Είχε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τις εκφράσεις που ίσως να μη φαίνονταν στις κάμερες, και τις γκριμάτσες όταν μίλαγε ο ένας και έλεγε μια αιχμή για τον άλλον. Πώς αντιδρούσε και ο άλλος, με σταυρωμένα τα χεράκια στο τραπέζι, αλλά το πρόσωπο έδειχνε και αποδοκιμασία και επιδοκιμασία ανάλογα με τη στιγμή. Ήταν ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα. 

Επιπλέον, η δημοσιογράφος ανέφερε πως άκουσε μια συνομιλία μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει στον πρωθυπουργό να κάνουν τελικά αυτό το ντιμπέιτ μεταξύ τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Το χαμόγελο που αντάλλαξαν Μητσοτάκης και Τσίπρας αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN Παναγιώτης Στάθης αναφέροντας: «Έλεγε κάτι ένας πολιτικός αρχηγός, και ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα κοιτάχτηκαν και χαμογέλασαν. Κάποιες φορές μιλούσαν και μεταξύ τους. Δεν υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις, αλλά είδα και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη αρκετές φορές να κάνουν μορφασμούς σε απαντήσεις».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 11:42



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει