1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια στον Βόλο

Η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία SweetFitness Ltd. διοργανώνουν το “1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Μαρτίου 2013 στον ξενοδοχείο Valis Resort, στον Βόλο Μαγνησίας,υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας των: Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείο Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ελληνικής Λέσχης Αρχιμαγείρων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι η κα Maria Teresa Scardigli, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Διεθνούς Ένωσης Στέβιας, ο κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης της Θεσσαλίας, ο κ. Πάνος Σκοτινιώτης, Δήμαρχος Βόλου, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, Πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου, ο κ. Ιωάννης Κυριαζής, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ο κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης, Διευθυντής Δ/νσης Εργαστηριακών Ελέγχων (ΕΦΕΤ), κ.α.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βιομηχανίες παραγωγής στέβιας και άλλοι ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει