14 με 16 Μαρτίου το StartUpWeekend στο Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το StartUpWeekend έρχεται για δεύτερη φορά στην πόλη του Βόλου, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου στεγάζεται το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στις 14-16 Μαρτίου 2014.Η διοργάνωση του δεύτερου StartUpWeekendVolos υποστηρίζεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.ToStartUpWeekend είναι ένας παγκόσμιος θεσμός, ο οποίος αποτελείται από νέους, και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες. Όλα τα μέλη της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ώστε να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες και μέσα σε 54 ώρες να δημιουργήσουν μια start-up επιχείρηση.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποτελεί μέρος αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που μετράει 500+ εκδηλώσεις σε 110+ χώρες σε όλο τον κόσμο μόνο για το έτος 2013 και αποσκοπεί στο να εδραιώσει το Βόλο στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα.

Στην προσπάθειά που κάνουν όλοι οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια ενός StartUpWeekend, έχουν την ευκαιρία να τους συμβουλεύσουν άτομα που γνωρίζουν τους κανόνες της αγοράς, έχουν τεχνικές γνώσεις ή ακόμα έχουν και οι ίδιοι την εμπειρία ίδρυσης μιας start-upεπιχείρησης.Οι τρεις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες κερδίζουν έπαθλα και πλούσια δώρα.

Κεντρικός ομιλητής της διοργάνωσης του StartupWeekendVolos θα ειναι ο κ. Γ. Τζιραλής, συνιδρυτής του Openfund, που μετρά στο ενεργητικό του χρηματοδότηση ύψους 2.5 εκατ. Ευρώ σε Startup επιχειρήσεις.

Επίσης, θα συμμετάσχουν ως μέντορες οι :

ΜάκηςΑντύπας, CIO της Viva Payment και Partner της Realize
Χάρης Καλογήρου, Ειδικός σε κώδικα Λογισμικού
Μαρία Μαρκάτου, Ειδική σε θέματα πατεντών και πνευματικών δικαιωμάτων
ΑλέξανδροςΜελής, Co-Founder του THHF festival καιτου Sponsor Boat
Νικόλαος Νανάς, Συνιδρυτής και CEO της NOOWIT.com
Δημήτριος Πουρναράκης, CoFounder της Nimbata
Μιχάλης Τσαούτος, CEO της ΕΨΑ
Σπύρος Λάλης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ειδικός σε θέματα software
Αθανάσιος Μπελίδης, Καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Ειδικός σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στοhttp://volos.startupweekend.org/. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: [email protected]ή στο Facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/StartupWeekendVolos

Μπορεί επίσης να σας αρέσει