14 νέοι υποψήφιοι με προσχώρηση Ντόβα στην παράταξη Φουρτούνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ανοιχτή σε όσους πιστεύουν σε μια προοδευτική Αυτοδιοίκηση, μεγάλη και ισχυρή που θα βασίζεται στη σύνθεση και τη δημιουργία, η δημοτική παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ», καλωσόρισε στο δυναμικό της τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Ντόβα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του κ. Βακούλα στη διάρκεια της τελευταίας τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα συμπορευτεί με την παράταξη του σημερινού δημάρχου κ. Νικ. Φορτούνα με την οποία και θα θέσει υποψηφιότητα στην Εκλογική Περιφέρεια Αφετών.

«Η ένταξη του κ. Ντόβα στην παράταξη αποτελεί μια συνειδητή και υπεύθυνη απόφαση ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού στελέχους, αφού επί σειρά ετών εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και κατείχε θέσεις ευθύνης, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την διείσδυση που έχει πετύχει η παράταξή μας στις μέχρι σήμερα λειτουργούσες δημοτικές παρατάξεις, τόσο της μείζονος, όσο και της ελάσσονος μειοψηφίας», δηλώνεται σχετικά από την παράταξη.

Η Συντονιστική Επιτροπή του συνδυασμού στη προχθεσινή συνεδρίασή της, ομόφωνα υποδέχτηκε τον κ. Ντόβα στην παράταξη, εγγυώμενη την ισότιμη συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια. Από την πλευρά του δε ο επικεφαλής της παράταξης, δήμαρχος κ. Φορτούνας, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον κ. Ντόβα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και στην παράταξη που εκπροσωπώ. Τον γνωρίζω από παλιά και συνεργαστήκαμε πολύ καλά την περίοδο που αποτελούσαμε μέλη του Φορέα Διαχείρισης του φράγματος «Παναγιώτικο» εκπροσωπώντας εγώ μεν την Κοινότητα Τρικερίου, εκείνος δε τον δήμο Αφετών.

Του εύχομαι λοιπόν ολόψυχα καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

unnamed4.jpg

Η πλατειά λοιπόν συσπείρωση του συνδυασμού διευρύνεται και καθημερινά όλο και περισσότερα στελέχη που εκλέχθηκαν ή κατήλθαν στις προηγούμενες εκλογές με τα ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων δηλώνουν την συμπόρευση με την παράταξη του κ.Φουρτούνα και αρκετοί από αυτούς κατέρχονται ως υποψήφιοί της, προσυπογράφοντας το κείμενο αρχών και θέσεών της που εγκρίθηκε παμψηφεί στην πρώτη συνάντηση των αρχικών υποψηφίων της που ο αριθμός τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού μετείχαν σε αυτή εξήντα δύο (62) !! υποψήφιοι.

Ο αριθμός των υποψηφίων της παράταξης αυξάνεται καθημερινά και σήμερα ανακοινώνονται ακόμη δεκατέσσερις (14) νέοι υποψήφιοί της που ανεβάζουν το συνολικό αριθμό τους στους εβδομήντα έξι (76) !!. με τα δεδομένα δε αυτά ο συνδυασμός θεωρείται υπερπλήρης.

unnamed.jpg

Ταυτόχρονα όμως με την προοδευτική αύξηση των υποψηφίων του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ν. ΠΗΛΙΟΥ» αναδεικνύονται και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού που δεν αρκείται σε μια τυπική κάλυψη των ελάχιστων ορίων και προϋποθέσεων που θέτει η εκλογική νομοθεσία για τα ψηφοδέλτια αυτών των Δημοτικών εκλογών, τα οποία έχουν ήδη υπερκαλυφθεί κατά πολύ σε όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες αλλά και τις Τοπικές Κοινότητες του δήμου Ν.Πηλίου.

unnamed2.jpg

Όπως δηλώνεται σχετικά από την παράταξη «επιδίωξή μας είναι ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων να φθάσει το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο και είμαστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουμε».

ScreenShot001.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει