15 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου στην περιοχή του Δέλτα του ΝείλουΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 16:10

Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε εκτροχιασμό τρένου που σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή Σαρκέια στο Δέλτα του Νείλου στην Αίγυπτο. Το τρένο κατευθυνόταν από το Κάιρο στη Μανσούρα.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανέφερε ότι 33 ασθενοφόρα μετέβησαν επιτόπου για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινότερα νοσοκομεία, με τους περισσότερους να λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες και να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Η κυκλοφορία επανήλθε στο κανονικό της ρυθμό, αφού με τη βοήθεια γερανού απομακρύνθηκαν τα εκτροχιασμένα βαγόνια. Οι δικαστικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τα αίτια του εκτροχιασμού του τρένου.

Στις 26 Μαρτίου, μία σύγκρουση δύο τρένων στην περιοχή της πόλης Σοχάγκ στην Άνω Αίγυπτο οδήγησε στο θάνατο 20 ανθρώπους, ενώ τραυματίστηκαν άλλα 165 άτομα.

Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό Τύπο, ο Πρωθυπουργός της χώρας Μουστάφα Μαντμπούλι δεσμεύτηκε ότι η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα συνεχίσει την πραγματοποίηση έργων για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 16:10Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει