19 μετάλλια στο Κύπελλο Καράτε της ΕΛΟΚ από Συλλόγους της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr…

Πλούσια η συγκομιδή Μεταλλίων των Συλλόγων της Μαγνησίας , στο Κύπελλο ΚΑΡΑΤΕ της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΛΟΚ) που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης (Άνω Λιόσια) το περασμένο Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου.

Πρωτοστάτησε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Kyokushinkai -Bόλου(Γαζή 115) με 14 Μετάλλια συγκεκριμένα τρία (3) χρυσά -1η θέση με τους Μυτιλιό Κων-νος ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2004,Mπέκα Βασίλη ΚΑΤΑ παίδων 2000,Σιούρα Βίκτωρα ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2000 ,πέντε (6)αργυρά -2η θέση με τους Μυτιλιό Ανδρέα ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2003,Σγούρα Νίκο ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2004, Μανέ Μάρκο ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2002,Mουσούλη Ιωάννα στα ΚΑΤΑ Νέων Γυναικών, Κουτσοβαγγέλη Eλένη στο ΚΟΥΜΙΤΕ και ΚΑΤΑ κορασίδων 2002 και τέσσερα (5) χάλκινα-3η θέση με τους Κεσμετζή Ειρήνη στο ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ κορασίδων 2001, Μπέκα Βασίλη ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2002, Γκόρια Γιάννη ΚΟΥΜΙΤΕ παίδων 2003 και Μουσούλη Ιωάννα στο ΚΟΥΜΙΤΕ Νέων Γυναικών.

Ο Σύλλογος <<ΦΙΛΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ >> Στεφανοβικείου με εκπαιδευτή την Φιλιπόνη Μαρία κατέκτησε 1 χρυσό-1 θέση στα ΚΑΤΑ και 1 Χάλκινο μετάλλιο-3η θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ με με τον Κουτσιαρή Ιωάννη στην κατηγορία παίδων του 2001.Ο Σύλλογος Αγριάς <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ>>απέσπασε 2 μετάλλια ,1 χάλκινο μετάλλιο με εκπαιδευτή τον Χονδρό Χάρη ,ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των ΚΑΤΑ Ανδρών και ένα χρυσό μετάλλιο με τον αθλητή Ηλιάδη ΕΛευθέριο στα ΚΑΤΑ Εφήβων.

Επίσης ο Σύλλογος <<Πολυνίκης>> του προπονητού Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος συμμετείχε με τον αθλητή Τζάλλα Μιχάλη κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο -3η θέση στα ΚΑΤΑ Νέων Ανδρών.Να σημειωθέι ότι ο αθλητής προπονείται στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ στο Sport KARATE.

Την προετοιμασία όλων των Αθλητών , στο Sport Karate(ΚΟΥΜΙΤΕ), αλλά και το Κωουτσαρισμα σε όλη την διάρκεια των Αγώνων , ανέλαβε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου , με την βοήθεια της Πρωταθλήτριας Φιλιπόνη Μαρίας η οποία προετοίμασε τους Αθλητές με τον δάσκαλο στα ΚΑΤΑ.

Την όλη αποστολή της Μαγνησίας, η οποία ταξίδεψε με Λεωφορείο συνόδευσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στεφανοβικείου Αθανάσιος Καραπλίαγκος ,με τούς γονείς των Αθλητών . Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αθλητές του KYOKUSHINKAI , αγωνίσθηκαν με τους Αθλητές του WADO RYU , και το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο συναγωνισμός δύσκολος.

Τις Υπηρεσίες του στην Κεντρική Επιτροπή των Αγώνων , πρόσφερε ο Γιώργος Κοσμίδης Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ. Η ΕΛΟΚ , είναι η μόνη Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ , αναγνωρισμένη από την Γ.Γραμματεία Αθλητισμού που διοργανώνει επίσημους Αγώνες , για το Άθλημα , και συγκροτεί τις Εθνικές Ομάδες , που συμμετέχουν στα Διεθνή Πρωταθλήματα .
Οι 4 Μαγνησιώτικοι σύλλογοι που συμμετείχαν στο κύπελλο είναι επίσημα ενεργά μέλη της ΕΛΟΚ και απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και ευεργήτηματα της Γ.Γ.Αθλητισμού.Το στυλ ΚYOKUSHINKAI KARATE , συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες στο αγώνισμα το ΚΑΤΑ και κατάφερε να εντυπωσιάσει , για την δυναμική και άψογη εκτέλεση των , από τούς Αθλητές της Μαγνησίας .
Μπορεί επίσης να σας αρέσει