2ημερη επίσκεψη του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων και αρμοδίου της έκθεσης CERN στο Δήμο Ν. Πηλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στη περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και αρμόδιος για την έκθεση του Προγράμματος του CERN κ. Rey Lewis. Με τον κ. Lewis η Δημοτική Αρχή είχε άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ομώνυμης έκθεσης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Απρίλιο στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νοτίου Πηλίου κ. Κωνσταντίνο Παπαμαρκάκη, τον εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Διονύση Βαβουγυιό, καθώς και την επιστημονική συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Σοφία Αρέθα, πραγματοποίησε σειρά επαφών, με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Νικόλαο Φορτούνα και με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δ.Ε. Αφετών κ. Μαρία Παπαβασιλείου. Συναντήθηκε επίσης με τον αναπληρωτή Πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή κ. Μιχάλη Ζουμπουλάκη.

Κύριος σκοπός των συναντήσεων, ήταν να οριστικοποιηθεί ο τόπος όπου θα εγκατασταθεί μόνιμη έκθεση του CERN στην περιοχή μας. Επιλέχθηκε το κτήριο του παλαιού σχολείου του Νεοχωρίου το οποίο είναι πλήρως ανακαινισμένο, βρίσκεται σχεδόν δίπλα στην κεντρική πλατεία και διαθέττει όλα τα απαραίτητα δομικά χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελέσει τη βάση εγκατάστασης της έκθεσης. Ο κ Lewis ξεναγήθηκε στην περιοχή, προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της επισκεψιμότητας και προσβασιμότητας της, όσο και των χώρων όπου θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει η μόνιμη έκθεση. Επισκέφτηκε το Τρίκερι, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος και ξεναγήθηκε στο χωριό καθώς και στην Αγία Κυριακή. Μετά την επίσκεψη δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά του τόπου και του τοπίου.

Τέλος, έγινε επίσκεψη και αυτοψία στο χώρο που θα φιλοξενηθεί η έκθεση στο Νεοχώρι, παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δ.Ε. Αφετών κ. Μαρίας Παπαβασιλείου.

Ο κ. Lewis έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τις προτάσεις που συζητήθηκαν και από τους χώρους που εξετάστηκαν και αναμένεται η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ, Δήμου Νοτίου Πηλίου, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και CERN σχετικά με μόνιμη εγκατάσταση και λειτουργία της έκθεσης, η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα λειτουργήσει έως τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει