23χρονος Ιρακινός αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην του


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 08:35

Ένας 23χρονος νεαρός από το Ιράκ ο οποίος πήρε την σουηδική υπηκοότητα το 2014 αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην κοπέλα του, όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο σπίτι του για τελευταία φορά για να μαζέψει τα πράγματά της. Ο χωρισμός τους ήταν οριστικός και ο 23χρονος Ιρακινός δεν άντεχε την απόρριψη.

Όπως ανφέρεται στην δικογραφία, ο ίδιος είχε εγκαταστήσει μία εφαρμογή στο κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να ελέγχει όλες της κινήσεις της ενώ ο ίδιος επέλεγε τα ρούχα που θα φοράει η κοπέλα.

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιρακινός αποκεφάλισε την 17χρονη πρώην φίλη του στις 14 Νοεμβρίου 2019 καθώς την αντιμετώπιζε ως «Διάβολο» και ως «εχθρό του ειδώλου του, Ντόναλντ Τραμπ».

Πληροφορίες που μεταδίδει η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet θέλουν μάρτυρες να έχουν καταθέσει ότι «ο 23χρονος Σαμπάζ πίστευε για την κοπέλα ότι ήταν ο Διάβολος και ότι συνεργαζόταν με τους Δημοκρατικούς εναντίον του Τραμπ».

Η άτυχη Άντερσον είχε εξαφανιστεί στις 14 Νοεμβρίου με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν δύο εβδομάδες αργότερα το κομμένο κεφάλι της.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 08:36Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει