32χρονος από το Βόλο με ύποπτα συμπτώματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε 32χρονος Βολιώτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διότι παρουσίασε συμπτώματα του ιού covid-19, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 32χρονος άνδρας πήγε μόνος του γύρω στις 3.00 το σήμερα της Δευτέρας στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου με ταξί και είπε στους γιατρούς στο ΤΕΠ ότι ένιωθε αδυναμία και είχε βήχα και θεώρησε καλό να πάει στο Νοσοκομείο, γιατί είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία για αρκετές μέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και επέστρεψε στις 18 Φεβρουαρίου.

Του έγιναν εξετάσεις αφού πρώτα μεταφέρθηκε σε ένα από τα δύο δωμάτια που έχουν ετοιμαστεί για τέτοιες περιπτώσεις δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και κρίθηκε απαραίτητη η μετάβασή του στο νοσοκομείο αναφοράς της 5ης ΥΠΕ, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να εισαχθεί σε ειδικό θάλαμο και να του γίνει εξέταση για το κατά πόσο τελικά είναι θετικός στον εν λόγω ιό.

Το Νοσοκομείο του Βόλου, όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές είναι σε ετοιμότητα όπως και το ΕΚΑΒ για να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις, αν και υπενθυμίζεται από τους γιατρούς ότι καλό θα ήταν οι πολίτες καλό θα είναι να παραμένουν στο σπίτι και να ειδοποιούν το γιατρό τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει