5χρονος είχε στο πλευρό του όλο το νηπιαγωγείο στο δικαστήριο για την υιοθεσία του


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 11:26

Ο πεντάχρονος μαθητής νηπιαγωγείου, Μάικλ, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ είχε στο πλευρό του τους πιο γλυκούς υποστηρικτές κατά την ακρόαση για την υιοθεσία από τους ανάδοχους γονείς του, αφού έδωσε το παρών όλο το νηπιαγωγείο του.

Οι συμμαθητές του κρατούσαν πλακάτ με κόκκινες καρδιές για να δείξουν τη συμπαράστασή τους. Ο θετός πατέρας του Μάικλ δήλωσε πως το καλύτερο σημείο ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από όλους τους παραβρισκόμενους στο ακροατήριο να εξηγήσουν τι σημαίνει ο Μάικλ για αυτούς.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου απάντησαν λέγοντας στο δικαστήριο «αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», ανέφερε ο πατέρας προσθέτοντας πως ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου.

Την όμορφη κίνηση ενορχήστρωσε η δασκάλα του Μάικλ, η κυρία ΜακΚι. Η δασκάλα γνώριζε ότι η υιοθεσία θα ολοκληρωνόταν σύντομα και θέλησε να κάνει αυτή την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για τον μαθητή της.

Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και έγιναν ανάδοχοι γονείς του 5χρονου εδώ και ένα χρόνο. «Δεν είχαμε παιδιά πριν από τον Μάικλ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο πατέρας του.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 11:26

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει