550.000 € οφείλει ο Δήμος Βόλου στο Αστικό ΚΤΕΛ

Σε πεντακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ ανέρχονται οι οφειλές του ενιαίου πλέον Δήμου Βόλου προς το Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Προέρχονται κυρίως από το πρόγραμμα «Συγκοινωνία», από την μεταφορά πολιτών προς τις παραλίες που πραγματοποιούσαν ορισμένοι δήμοι, από τις μεταφορές πολιτών προς το παζάρι του πρώην Δήμου Αισωνίας, αλλά κι ένα μικρό ποσό από μεταφορές μαθητών που οφείλει η πρώην σχολική επιτροπή του Δήμου Αγριάς.

Σήμερα σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Τρύφωνας Πλαστάρας με τον δικηγόρο της εταιρείας και την αντιδήμαρχο για θέματα Οικονομικά, Νατάσσα Οικονόμου, παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλα τα στοιχεία.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Βόλου, ο κ. Πλαστάρας, η κα Οικονόμου δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα κατά περίπτωση και να δρομολογήσει την αποπληρωμή τους.

«Γνωρίζουμε ότι ο δήμος Βόλου αντιμετωπίζει κι αυτός όπως όλοι μας οικονομικά προβλήματα, όμως πιστεύω ότι η πολιτική βούληση υπάρχει», τόνισε ο κ. Πλαστάρας. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου σε συνάντηση που θ’ ακολουθήσει σύντομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει