8 Μάρτη Ημέρα της Γυναίκας & Απεργιακές Κινητοποιήσεις

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η 8 Μαρτίου είναι η ημέρα κατά την οποία τιμούμε τους αγώνες των γυναικών για ισότητα και χειραφέτηση. Στην Χώρα μας οι γυναίκες κατέχουν μια σειρά από αρνητικές πρωτιές, τα ποσοστά ανέργων και κακοπληρωμένων γυναικών παραμένουν υψηλά ενώ και οι μητέρες αντιμετωπίζουν εμπόδια στην εργασία τους καθώς και στην εργασιακή τους ανέλιξη.

H 8η Μάρτη αυτή θα είναι διαφορετική γι΄ όλους μας. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ημέρας αυτής είναι η αφορμή να συνταχθούν οι εργαζόμενοι όλης της χώρας με τη φωνή όλης της κοινωνίας. Η απαίτηση της κοινωνίας είναι ξεκάθαρη και δυνατή και απαιτεί να πέσει άπλετο φως στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών και να μην συγκαλυφθεί τίποτα από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας χαιρετίζει την κίνηση των εκπροσώπων των εργαζομένων και συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με τις εργαζόμενες στην πρώτη γραμμή, απαιτούμε η κυβέρνηση να σταματήσει τη θεσμική διολίσθηση και τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να δώσει τις απαντήσει που η κοινωνία απαιτεί.

Καλούμε τα μέλη μας, κάθε εργαζόμενο και συμπολίτη μας να δώσει δυναμικά το παρών στην πλατεία Αγ. Νικολάου στις 12.30.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει