ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: “Αυτές τις δύσκολες στιγμές προσπαθείς να κάνεις πολλά και να λες λίγα…”

Από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο στο περιθώριο της συνεδρίασης του Συντονιστικού σήμερα το πρωί στην Aντιπεριφέρεια, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

Αυτές τις στιγμές προσπαθείς να κάνεις πολλά και να λες λίγα, ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτα εγώ.

Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική, στον Στρατό σε όλους γιατί ήτανε μία πολύ δύσκολη κατάσταση όλη τη νύχτα και έχουμε συνέχεια.

Εγώ βρίσκομαι εδώ πιο πολύ να διεκδικήσω για την πόλη και τους πολίτες ό,τι καλύτερο μπορώ γιατί μετά τη φωτιά είναι ένα άλλο δράμα, ένας άλλος κύκλος που υπάρχει, δηλαδή η αποκατάσταση των ζημιών στις περιουσίες των συνανθρώπων μας και να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη υγεία και ζωή

Ως εκ τούτου να επιστρέψω στο μέτωπο όπως και ο Διοικητής της πυροσβεστικής και να ευχηθούμε οι καιρικές συνθήκες να είναι τέτοιες ώστε μαζί με τη δύναμη που έχουμε από αέρα πλέον με αεροπλάνα και ελικόπτερα να τελειώσει μέχρι το μεσημέρι.

Γιατί μετά μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη μεταβατική περίοδος.

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση που ταυτόχρονα δημιουργεί το πρόβλημα και στην υδροδότηση. Έχουν καταστραφεί δίκτυα και ηλεκτρισμού και υδροδότησης.

Τώρα αυτή τη στιγμή είναι καθοδόν γεννήτριες ώστε να δώσουν προσωρινά ρεύμα στην περιοχή του Σέσκλου, γιατί από χθες οι άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα και ταυτόχρονα να μπορέσουμε να δώσουμε στο δίκτυο υδροδότησης νερό γιατί τελειώνουν τα αποθέματα.

Είναι ένας μεγάλος αγώνας, ζητώ την κατανόηση όλων και να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκτός από τους Πυροσβέστες και στους εθελοντές και στους πολίτες και τη νεολαία.

Ήταν πραγματικά συγκινητικοί. Να σας πω για παράδειγμα χθες όλη νύχτα τα τηλέφωνα στο Δημαρχείο δεν ήταν για βοήθεια, αλλά για συμμετοχή.

Άνθρωποι έπαιρναν για να συμμετέχουν στο τεράστιο αυτό πρόβλημα. Τους ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια να έχουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει