Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι στην Αγριά

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017

 Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη πόλη μας. Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει τρεις ενότητες μουσική, τέχνη και λόγο. Μετά το αφιέρωμα στο Λαϊκό και Δημοτικό τραγούδι σειρά έχει το Ρεμπέτικο Τραγούδι.

Ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δ.Βόλου, την Ομάδα Αμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς, το Σωματείο Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δ.Ε. Αγριάς – Δ. Βόλου, το Σύλλογο Ο Μαχητής, Shinkyokushinkai Καράτε Αγριάς, το φωτογραφείο ΡΗΟΤΟ SYNTHESIS (Κωτσόπουλος Αθανάσιος Γ.), το Δ.Σ. του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού της ενορίας μας, την Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε. Αγριάς του Δ. Βόλου διοργανώνουν το αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο Τραγούδι. ΚΑΙ οι επτά είναι υπέροχοι.

Όχι, όχι, δεν μιλάμε για την παλιά γνωστή ταινία με τον Γιούλ Μπρίνερ. Μιλάμε για τους επτά μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής λαϊκής μουσικής τον Γιώργο Μαλιαχώβα στο τραγούδι, την Δήμητρα Καραδέμητρου στο τραγούδι, τον Γιώργο Παναγούλα στο μπουζούκι, τον Χρήστο Κοσιά στο Αρμόνιο, τον Παύλο Ζαχόπουλο στο Μπάσο, τον Κώστα Καραδέμητρο στη κιθάρα – τραγούδι και τον Γιώργο Καμπάνη στο Ντραμς, που όλοι μαζί θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση ενός καταπληκτικού αφιερώματος στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών είναι εθελοντική, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού της Αγριάς και την ανάδειξη της λαϊκής μας μουσικής κληρονομιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει