Αγραφιώτης: Η τέχνη του να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα!

Σκωπτικά σχολίασε την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων ο Άγγελος Αγραφιώτης, μέλος της Γραμματείας του τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Για ακόμη μια φορά μας κατέπληξε ο πρωθυπουργός μας, αφού από το σημείο που εχθές ήταν παρών στη βουλή για να στηρίξει το συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο, άρα σε θέση απολογούμενου, βρέθηκε σε θέση κατηγόρου και μάλιστα επιτιθέμενος σε επιχειρηματίες, εντελώς άσχετους με το θέμα που συζητούσαν εχθές και που δεν ήταν άλλο, από την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
Μας παρουσίασε λοιπόν ο πρωθυπουργός μας, από το πιο επίσημο βήμα, εκείνο της Βουλής, το νέο σκηνικό της διαπλοκής στη χώρα, τους «παίκτες», τους πολιτικούς εκβιασμούς, τα στημένα δημοσιεύματα, τα κίνητρά τους και τις προσωπικές επιδιώξεις του καθενός.
Με σαφή και ευθεία αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας μάλιστα ότι «περνάει πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα από το κατώφλι του σπιτιού του», αναφέρθηκε και στην κουμπαριά που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι στενοί συνεργάτες πλέον στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με ψεύδη και συκοφαντίες, με βασικό εργαλείο τα μέσα ενημέρωσης που συγκέντρωσε ξαφνικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σειρά στα πρωθυπουργικά βέλη είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, που και γι’ αυτόν ανέφερε πως συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ίδιο σκοπό, αλλά ο καθένας για τις δικές του ιδιοτελείς επιδιώξεις.
Μας ξάφνιασε όλους στο τέλος, η αναφορά που έκανε στον «κομιστή» τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης «επιτίθεται με κάθε τρόπο στην κυβέρνηση γιατί προσπαθεί να μην πληρώσει τις οφειλές του στην Εφορία, όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες». «Εκβιάζει, συκοφαντεί, απειλεί κι όλα αυτά για να μην πληρώσει» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, αποσπώντας το χειροκρότημα από τους βουλευτές της συμπολίτευσης.
Και κάπως έτσι έληξε η χθεσινή ολομέλεια στο κοινοβούλιο…
Με το λαό να μη μαθαίνει την αλήθεια…
Την αντιπολίτευση να μην έχει καμιά δυνατότητα αντίδρασης και…
Και την κυβέρνηση πλήρως ικανοποιημένη απολαμβάνοντας τα χειροκροτήματα των βουλευτών της.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει