ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Βολιώτης πλοίαρχος Ιωάννης Νάπας από το λιμάνι της Οδησσού της Ουκρανίας δορυφορικά στον Γιώργο Κουμιώτη

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη

Από την φλεγόμενη Ουκρανία και το λιμάνι της Οδησσού στον αέρα των F.M. της Μαγνησίας και του Radio Marconi 96,1, στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου “Polarstar” Ιωάννης Νάπας, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την ώρα (11.00 ώρα Ελλάδος) στο ουκρανικό λιμάνι.

Όπως εξήγησε ο Βολιώτης πλοίαρχος, στο λιμάνι επικρατούσε ηρεμία και οι δραστηριότητες συνεχίζονταν υπό κανονικότητα, με την φόρτωση στο πλοίο να συνεχίζεται κανονικά, ώστε το πρωί της Παρασκευής να αποπλεύσει για την Τουρκία.

Πάντως, παρά τον καθησυχαστικό λόγο και τόνο του έμπειρου πλοιάρχου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι ακροατές που συγκινήθηκαν στο άκουσμα της φωνής του, σε μια περιοχή όπως η Μαγνησία με τεράστιο αριθμό οικογενειών ναυτικών, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, πολλές φορές συναντώντας απίστευτες καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνει η Ουκρανία τις τελευταίες ώρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει