Άμεση ανταπόκριση Τριαντόπουλου στο κάλεσμα Κουμιώτη μετά τη συνέντευξη Κουτσάφτη για τον βιολογικό του Άη Γιάννη στο Πήλιο

ΗΧΗΤΙΚΟ – Κουτσάφτης: “Σε πλήρη ωριμότητα η μελέτη…” – Τριαντόπουλος: “Θα επικοινωνήσουμε με τον δήμαρχο για να εξετάσουμε τον βαθμό ωριμότητας της μελέτης και να εξετάσουμε τις δυνατότητες χρηματοδότησης…”

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστου Τριαντόπουλου το πρωινό της Παρασκευής και λίγα λεπτά πριν το υπουργικό συμβούλιο, στο κάλεσμα του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη, στην εκπομπή του οποίου στο Radio Marconi 96,1 F.M. λίγη ώρα νωρίτερα ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης έθεσε το ζήτημα του βιολογικού στον Άη Γιάννη, για την μελέτη του οποίου δήλωσε ότι βρίσκεται σε πλήρη ωριμότητα και κατατεθειμένη για να μπει στο πρόγραμμα “Τρίτσης”.

Ο κ. Τριαντόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα και διαβεβαίωσε ότι θα έρθει σε επικοινωνία με τον δήμαρχο, ώστε να εξετάσουν από κοινού τον βαθμό ωριμότητας της μελέτης και να εξεταστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησής του από τα αρμόδια υπουργεία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ τις ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει